Unir-me a SoS Taxi

Compártelo


SOS TAXI és una associació d’acció solidària formada per taxistes de l’àrea metropolitana de Barcelona, que neix amb la intenció de cobrir i oferir solucions, iniciatives socials i projectes a les diverses problemàtiques que afecten el sector del taxi, a través d’organitzats grups de treball.

Els grups de treball són oberts i inclusius, estant formats per companyes i companys taxistes compromesos i motivats per les diferents accions i projectes socials.


SOS TAXI aquesta composta per taxistes, companyes i companys, que aporten idees i solucions, que serveixen per a afrontar el present i futur del taxi amb la major seguretat possible, anteposant sempre el nostre ofici i el nostre caràcter solidari a qualsevol altre interès o sigles.


SOS TAXI és inclusiva, oberts a tot el sector, sense interessos particulars, sense ànim de lucre, de caràcter assembleari i consultiu.
És per això, que totes les iniciatives socials i projectes són valorats i consultats als membres de l’associació mitjançant consulta i votacions telemàtiques, des del primer dia de la seva creació.

Si desitges ser membre, col·laborador social o simpatitzant de SOS TAXI uneix-te a la nostra associació mitjançant el següent formulari de registre.


Formato: Día / Mes / Año