Unir-me a SoS Taxi

Unir-me a SoS Taxi

Unir-me a SoS Taxi

SOS TAXI és una associació sense ànim de lucre d’acció solidària i iniciatives socials, formada per taxistes de Barcelona i altres ciutats de l'estat espanyol., que neix amb la intenció de cobrir i oferir solucions, iniciatives socials i projectes a les diverses problemàtiques que afecten el sector del taxi, a través d’organitzats grups de treball.

Els grups de treball són oberts i inclusius, estant formats per companyes i companys taxistes compromesos i motivats per les diferents accions i projectes socials.

SOS TAXI aquesta composta per taxistes, companyes i companys, que aporten idees i solucions, que serveixen per a afrontar el present i futur del taxi amb la major seguretat possible, anteposant sempre el nostre ofici i el nostre caràcter solidari a qualsevol altre interès o sigles.

SOS TAXI és inclusiva, oberts a tot el sector, sense interessos particulars, sense ànim de lucre, de caràcter assembleari i consultiu.

És per això, que totes les iniciatives socials i projectes són valorats i consultats als membres de l’associació mitjançant consulta i votacions telemàtiques, des del primer dia de la seva creació.

Si desitges ser membre col·laborador social de SOS TAXI uneix-te a la nostra associació mitjançant el següent formulari de registre.

Av. Can Serra, 88, L'Hospitalet de Llobregat.08906 Barcelona
93 120 54 40
info@socialtaxi.cat
Sol·licita un Social Taxi Ara!

93 120 54 40