Qui som

SoS TAXI

Qui som

Som una associació sense ànim de lucre de taxistes inscrita i autoritzada per la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques mitjançant inscripció número 621708 amb iniciativa social a la ciutat de Barcelona i a nivell estatal.

Taxistes de caràcter social, professionals, regulats per l'administració pública i formats en diferents àmbits socials, amb el compromís solidari i social.

La nostra formació i compromís social que ens caracteritza és la nostra manera d'iniciar projectes socials en diferents àmbits socials.

Després de més de 2 anys realitzant diversos actes i projectes socials, els components de SoS Taxi Catalunya decidim formalitzar legalment Social Taxi, amb el propòsit de centralitzar mitjançant una aplicació web els diversos serveis gratuïts i solidaris que es realitzen des de SoS Taxi Catalunya des de la seva creació.

A més, oferim els nostres serveis de Taxi a la ciutadania de Barcelona i la seva àrea metropolitana perquè coneguin de primera mà les accions i projectes que realitzem amb caràcter solidari.

Som taxistes, professionals del sector del Taxi de Barcelona, regulats per l'administració pública i formats en diferents àmbits socials, amb el compromís d'oferir un servei de qualitat, responsable i social.

La nostra responsabilitat i professionalitat és el nostre compromís social que ens caracteritza i els nostres clients són la nostra millor carta de presentació.

QUE OFERIM

Els conductors sempre són amables i educats. A més,  ho usem tota la família, per la seguretat i confiança, la qual cosa és genial….

Montserrat Martorell

Barcelona, SP

Com el seu client lleial, ja he realitzat una gran quantitat de desplaçament amb Social Taxi. Puntualitat i educació…

Albert Castillo

Sant Cugat, Barcelona

M’encanta aquest servei de taxis i utilitzo els seus serveis amb la major freqüència possible. Gràcies a tots per ser sempre tan ràpids i servicials..

Isabel Hernández

Hospitalet del Llobregat, BCN
PRÒXIMAMENT

Obtingui la nostra aplicació mòbil

Sol·licitar Social Taxi

Obtingui la nostra aplicació mòbilSol·licitar un servei de Social taxi mai va ser tan fàcil, ràpid i segur.

Assignació a l'instant

En realitzar la sol·licitud de servei se li assignarà un social Taxi a l'instant.

Realitzi el pagament com desitgi

Realitzi el pagament com desitgiDiferents mètodes de pagament. Targeta de crèdit, *AMEX o en efectiu.