Proyectes Socials

Iniciativa Social

Nostres Projectes

Des que comencem la marxa de SoS Taxi ens hem bolcats a realitzar projectes i iniciatives socials, caràcter que ens identifica a cadascun dels components d'aquesta associació.

Repartiment aliments 2020 475servs.
Repartiment de Joguines Reis 2021 150servs.
Trasllat personal sanitari públic 596servs.
Acompañamiento Menores 63servs.

TRUCA ARA PER A RESERVAR SOCIAL TAXI

93 120 54 40

Nostres teleoperadoras li atendrà immediatament.
Ràpid i Sense Esperes.
Prem Aquí Per A Trucar Ara!!
INICIATIVA SOCIAL

Repartiment aliments famílies sense recursos

Durant els mesos de maig, juny i juliol del 2020 es van repartir ajudes alimentàries a mes de 475 famílies sense recursos, amb nenes i nens al seu càrrec.

En col·laboració amb la centro soci-educatiu *Nou *Quitxalles d'Hospitalet, 84 taxistes de Barcelona vam posar a disposició el nostre taxis de manera solidària i gratuïta per a fer arribar a totes les famílies, que així ho van sol·licitar, l'ajuda alimentària durant els pitjors mesos de la pandèmia.

INICIATIVA SOCIAL

Repartiment de Joguines en Campanya de Reis 2021

Com bé és sabut, el dia de Reis són unes dates molt especials per als més nens de les cases, unes dates que seran un bàlsam, perquè aquests puguin oblidar per uns per uns dies, tot aquest horror que hem passat enguany i més especialment aquestes famílies que viuen dia a dia aquest drama, sense necessitat que una pandèmia els recordi el vulnerables que som.

NOU QUITXALLES, es va posar en contacte amb nosaltres per a explicar-nos, les restriccions que sofriran enguany i les dificultats que tindran, per a poder recollir joguines per a aquests nens i fer que puguin tenir el nadal que es mereixen.

Per això, des de SOS TAXI, hem decidit fer una recollida de joguines, per a uns 150 nens i d'aquesta manera intentar evitar, que per aquesta situació poden quedar-se sense la il·lusió de rebre els regals de les seves MAJESTATS REIS MAGS.

INICIATIVA SOCIAL

Trasllat de personal sanitari públic

Durant el mes de març i fins a la fi de l'estat d'alerta sanitària per COVID-19 es van realitzar centenars de trasllats a personal sanitari de diversos centres sanitaris públics de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Només es van atendre centres i personal sanitari públics, en cap cas es van prestar serveis de trasllat gratuïts a centres assistencials de caràcter privat.

¡Solicita un Social Taxi Ahora!!

93 120 54 40