Enquesta proyecto SoS Taxi – Memora

Compártelo

Necessitem la teva opinió com a professional.

Gràcies per concedir-nos una estona del teu valuós temps per a ajudar-nos a perfilar aquesta proposta.

Els taxistes de Barcelona volem recolzar a les persones que han patit la pèrdua d’un ésser estimat durant aquesta pandèmia. Sabem que ha sigut molt dur no poder acomiadar-se d’aquestes persones estimades com els hagués agradat. També sabem que hi ha moltes persones grans que han d’afrontar moltes gestions relacionades amb els serveis funeraris, i que necessiten estar acompanyades i sentir-se orientades, en la realització d’aquestes gestions que, en les actuals circumstàncies, es tornen més difícils.

Com a servei públic, els taxistes volem aportar el nostre granet de sorra per a alleujar aquesta situació. Per això, ens estem formant de la mà de Serveis Funeraris de Barcelona (Mémora), per a poder atendre, acompanyar i orientar degudament a les persones que requereixin un trasllat a tanatoris, cementeris, asseguradores, gestories, i qualsevol altre entorn a on s’efectuen serveis relacionats amb el procés funerari.

La nostra proposta de valor és incrementar la professionalització del nostre col·lectiu de taxistes, oferint una atenció personalitzada a cada usuari i família, certificant als nostres professionals com als primers taxistes especialitzats en acompanyament funerari a Espanya.

S’ha de destacar que aquesta millora en la qualitat del servei de taxi s’emmarcarà en la tarifa normal establerta per AMB per a qualsevol servei de taxi. Per tant, aquest servei no té cost afegit i el client acaba pagant el preu del servei d’acord amb l’establert per l’autoritat

Durant aquest temps de trasllat i espera serà quan els taxistes podrem ser de major utilitat i ajuda als clients, perquè disposin del nostre suport i orientació en la realització de les següents gestions:

Trasllat i acompanyament en establiments de les empreses d’assegurances del sector de decessos.
Trasllat i acompanyament en establiments de serveis funeraris (tanatoris).
Trasllat i acompanyament en establiments de recursos vinculats amb els rituals funeraris (empreses de làpides, floristeries, etc.).
Trasllats i orientació en oficines de l’administració pública per a tràmits en relació amb l’àmbit funerari (cementeris, Administracions Locals, registre civil, etc.).
Trasllats i orientació en oficines de realització de tràmits (últimes voluntats, herències, testaments, etc.) com notaries i gestories.
Trasllat i ajuda en l’acondicionament del lloc de descans (nínxol, tomba, panteó, etc.).

Amb la finalitat de poder realitzar aquest suport amb la qualitat que es mereixen les persones usuàries, establirem un número de telèfon que contactarà directament amb la bossa de taxistes formats per a realitzar aquesta labor, de manera que els clients que hagin de realitzar gestions funeràries podran utilitzar aquest telèfon, per a comptar amb un taxista professional exclusivament format en aquest àmbit.

Per aquesta raó, ens encantaria conèixer l’opinió dels professionals que ateneu a la població que es podria beneficiar d’aquest servei. A la fi de poder millorar la nostra proposta, t’agraïm infinitament la teva col·laboració, omplint anònimament l’enquesta que t’oferim a continuació. Gràcies pel teu temps i dedicació.


Enquesta de valor

Per a més informació poden contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic:
E-mail: associacio@sostaxi.cat o visitant la nostra web sostaxi.cat

Moltes gràcies!