Activació en l’aplicació Fast Responders – SEM

Activació com a voluntari del SEM

Taxistes Fast Responders a Barcelona

Per a poder ser activats com a voluntaris, pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), davant una alerta de parada cardio respiratòria hem de complir uns requisits.

• Haver realitzat un curs de SVB i RCP.
• Disposar del certificat de formació.
• Donar-se d'alta en l'app Fast Responders.
• Realitzar el curs de formació en ús i maneig de l'aplicació Fast Responders.

D'aquesta manera podrem optar per a portar a un aparell desfibril·lador al nostre taxi cedit per Sos Taxi Catalunya com a integrants del projecte Taxi Cardio Protegit i poder ser activats, en cas d'emergència medica, per part del SEM.

Fast Responders – SEM

Alertes de primers auxilis basades en telèfons intel·ligents

En una aturada cardíaca, cada segon compta!! 

Els socorristes mèdicament qualificats que es troben en els voltants de l’emergència són localitzats pel component GPS dels seus telèfons intel·ligents i, són alertats automàticament pel centre de control al mateix temps que els serveis d’emergència.

Els socorristes mòbils sovint poden ser més ràpids que el servei de rescat en el lloc d’una emergència simplement a causa de la proximitat local i ja poden iniciar mesures qualificades de salvament en el moment en què arriben, que sovint són decisives en els primers minuts.

D’aquesta manera s’enforteix la cadena de salvament sense modificar l’estructura del servei de salvament prèviament establerta

Qualsevol dubte o pregunta que et pogués sorgir durant el registre o ús de l’aplicació hauràs de contactar amb l’equip de formadors de voluntaris de SoS Taxi Catalunya.

També mitjançant el correu electrònic  grupdea@sostaxi.cat

Enviament de dades d'activació Fast Responders / SEM
Depenent la grandària de l'arxiu, pot trigar més d'1 minut la pujada. Paciència, és el teu mòbil.
Sol·licita un Social Taxi Ara!

93 120 54 40