Les ciutats de Barcelona, Madrid, València i Sevilla comptaran amb mes de 100 taxis amb formació en reanimació cardio pulmonar i dispositius DEA en els seus vehicles.

Gràcies a la Fundaciò Barcelona Salut. y la Fundaciò Espanya Salud

i després de nombroses reunions, signem un conveni de col·laboració emmarcat en el projecte científic – sanitari que estan impulsant des d’aquestes Fundacions, per la qual cosa formaran i dotaran a nombrosos taxistes de la preparació necessària per a realitzar una *RCP de qualitat a qui la necessiti.

Gràcies a l’interès pel projecte iniciat per la nostra associació a Barcelona, i gràcies a la difusió del projecte per altres associacions com a Elit Social Madrid, Elit Taxi València i Elit Taxi Sevilla, les primeres 100 places d’aquesta formació estan pràcticament cobertes en les diferents ciutats que iniciarem la formació dijous que ve dia 1 de juliol.

Els socis i no socis de l’associació SoS Taxi Catalunya que desitgin participar en aquest projecte, i encara no estiguin inscrits aquest projecte, hauran de descarregar la documentació necessària que haurà de ser emplenada i enviada per e-mail al correu de l’associació, així com emplenar també el formulari web per a poder participar en ell.

Una vegada rebuda tota la documentació necessària per a realitzar aquest projecte se li enviés un enllaç via e-mail a cada participant en el projecte per a realitzar el curs.

Us recordem que la formació i la seva certificació oficial és gràcies a la Fundació Barcelona *Salut. i la Fundació Espanya Salut és totalment gratuïta, per al col·lectiu del taxi, que s’ha sumat a aquest projecte en les diferents ciutats d’Espanya.
Sent el projecte subvencionat per aquestes Fundacions i diversos patrocinadors molt importants en l’àmbit social i sanitari.

1 Comment

  • John Miller
    Posted 31 de mayo de 2017

    Nice post!

Leave a comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.