Nosaltres, els professionals del taxi, realitzem sovint trasllats a molts usuaris, on arribem a detectar fàcilment en les converses establertes de manera informal, el grau desorientació de molts d’ells en tot el relacionat amb la gestió, en l’àmbit funerari.

Moltes vegades, empatitzes amb la situació de la persona a la qual estàs acompanyant, i podem arribar a sentir impotència, al no ser capaços de trobar aquesta paraula o aquest gest tan necessari en aquests moments tan difícils.

Entenem que com a servei públic, ens devem als ciutadans, i hem de buscar solucions que ens ajudin a entendre unes certes mancances en la prestació del nostre servei que garanteixi, una major professionalització del servei públic del taxi cap a les necessitats dels nostres veïns.

Un projecte que porta de moment 6 mesos de treball i que avui comença a veure la llum, al setembre serà una realitat, on tots aquells que necessitin d’aquest servei, tindran 200 professionals preparats per a atendre les seves necessitats “en l’acompanyament en gestions
funeràries”.

Això només en l’àrea metropolitana de Barcelona, perquè vuit ciutats més han agafat el guant i estan preparant-se per a formar-se també com a professionals, per a realitzar aquest servei en les seves respectives ciutats.

Ciutats que ja estan sol·licitant la informació i mitjans per a realitzar aquesta professionalització i poder donar aquest servei en les seves respectives ciutats.

Són moments difícils els que estem vivint, i des del servei públic del taxi, només busquem aportar el nostre granet de sorra, per a facilitar als ciutadans serveis professionals i de qualitat que garanteixin ajudar a conèixer les seves necessitats.

SOS TAXI i els companys, només hem fet un pas per al que ens espera, perquè aquest projecte només és la punta de l’iceberg, per a les metes que ens hem fixat.

Leave a comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.