L’últim lliurament als companys del Rebost Solidari

Rebost Solidari Sos Taxi
CompárteloEl pròxim 17 de juny, realitzarem l’últim lliurament als companys del banc d’Aliments. Volem demanar perdó, per no haver pogut començar abans aquesta iniciativa.

Però estem orgullosos, no sols, d’haver-la dut a terme, sinó orgullosos de veure a tots aquests companys i companyes, que s’han bolcat i fet realitat en aquesta iniciativa.

La finalització de l’estat d’alarma, porta al centre NOU QUITXALLES, a tancar el repartiment d’ajudes amb caràcter d’urgència que havien assumit, per a ajudar als més desfavorits, donant una resposta ràpida a les necessitats d’aquestes famílies, que més fortament van ser assotades per aquesta Pandèmia.

COMPANYS AJUDANT A COMPANYS

Encara recordem, com ens van rebre amb els braços oberts i ens ajudaran a fer realitat aquesta iniciativa per a ajudar a totes aquestes famílies del sector, que tan mal l’estan passant.

Volem que sapigueu, que no deixarem a ningú només, i per això, no sols continuarem buscant solucions per a continuar ajudant als COMPANYS.De moment enviarem un comunicat personal a cadascun dels companys que van sol·licitar l’ajuda, perquè sàpiguen quins són els passos que han de realitzar, per a sol·licitar aquesta ajuda en un centre més pròxim al seu domicili, també ens posarem a la disposició de qualsevol company, que necessiti que li acompanyem en aquest viatge, ajudant-lo a tramitar la documentació necessària.


També informem a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en l’últim repartiment, que seran benvingudes i agrairem la seva col·laboració, ja que ens trobem per al Dimecres, amb prop de 100 lliuraments a diferents famílies del Sector.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.