Avui diumenge 31 de maig de 2020, a partir de les 13 Hores, tanquem les inscripcions de les comandes d’ajuda per a la setmana que ve.

Per això, us informem, que, a partir de les 13 hores, totes les noves inscripcions passaran a una nova llista, per a poder rebre l’ajuda la setmana següent (dimecres 10).

Tots els companys que han sol·licitat aquesta ajuda, fins a la data d’avui, rebran un paquet d’aliments, per a 15 dies, dimecres que ve dia 3 de juny, i entraran en una roda, sense necessitat de tornar a inscriure’s, per a continuar rebent l’ajuda cada 15 dies, fins que millori la situació, que esperem que sigui, més aviat que tard.

Ens agradaria dir-vos …. “que la iniciativa ha estat un fracàs”…. “que no ha tingut cap acceptació”….. PERÒ PER DESGRÀCIA, NO PODEM DIR-HO

El que sí que us podem dir, és que aquest projecte no pararà i continuarà fins i tot amb més força que mai.

Des d’aquest comunicat donem les gràcies a l’equip de col·laboradors voluntaris de l’associació SoS Taxi, que des de la posada en marxa d’aquest projecte estan treballant sense descans i voluntàriament perquè aquest projecte solidari pugui realitzar-se.

AIXÍ MATEIX VOLEM AGRAIR Al CENTRE SOCIOEDUCATIU NOU QUITXALLES D’HOSPITALET DEL LLOBREGAT TOTA L’AJUDA I COL·LABORACIÓ, QUE DES DEL PRIMER MOMENT ENS ESTAN PRESTANT, PERQUÈ SENSE ELLS AQUESTA INICIATIVA, NO HAGUÉS ESTAT POSSIBLE.

CAP FAMÍLIA DEL SECTOR, ESTARÀ SOLA EN AQUESTS MOMENTS TAN DIFÍCILS,A CAP FAMÍLIA DEL SECTOR, DEIXAREM SENSE AJUDA

Web: www.sostaxi.cat
Facebook: SOSTaxiBcn2
Twitter: sostaxibcn

Leave a comment

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.