Taxistes de la AMB rebem la certificació dels cursos de Suport vital bàsic

Compártelo

La iniciativa de l’associació sos.taxi i del seu grup de treball DEA amb la col·laboració integradora de taxistes de la AMB comença a donar els seus fruits.


Durant aquesta setmana rebrem la certificació dels cursos realitzats durant el mes de novembre.
Aquesta iniciativa va néixer amb la idea de dotar als nostres taxis d’aparells desfibril·ladors, però per a això, els taxistes hem d’estar qualificats, per aquest motiu hem de realitzar els cursos i practiques necessàries, per a reconèixer una parada cardíaca i com reaccionar davant aquesta situació d’emergència mèdica.


El mes vinent de març s’obriran una altra vegada la inscripció a aquests cursos per als companys que desitgin formar part d’aquesta iniciativa o que desitgin col·laborar en aquest projecte que des de l’associació sos.taxi Barcelona estem duent a terme.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.